äventyr w/kretsen

Vart på riktigt mysiga utflykter med en del av kretsen under heeela helgen.
I fredags besökte vi Kaxholmen och utforskade varenda litet ställe, och efter det åkte vi in till A6 och gick på Espresso House en timme innan det stängde, vilda, vi vet!!
 
 


På lördagen åkte vi in till stan och gick runt där. Även passade jag på att köpa lite presenter till kommande födelsedagar.
Efter vi gått runt och tittat blev klockan 4, vilket betyder att nästan varenda affär stänger, så då åkte vi buss runt om i Jönköping istället för att utforska nya platser. Vi tog också varsin kaffe på Espresso House, såklart.
 
Efter vi kände oss klara för dagen åkte vi till Kaxholmen för att käka lite, som vanligt. Där beställde vi det traditionella, en pommes tallrik och delade på.


Och nu idag har vi utforskat en annan liten till del av Jönköping, men efter en kort stund blev vi uttråkade och åkte tåg till Tranås bara för att kul.
Tåg hade ingen av oss åkt på riktigt länge så det var väldigt mysigt att sitta där och fika subway mackor och prata massa strunt. Vi var dock tvungna att byta tåg, så först åkte vi upp till Nässjö (lol) och sedan ner till Tranås. Samma sak gällde påvägen hem.
I Tranås gick vi bla runt i ett riktigt tufft gangsta' område. När man gick där ökade verkligen tuffhets-termometern!!
 
Efter en stunds upptäckande åkte vi tåg tillbaka till Nässjö station. Där köpte vi på Espresso House iGEN, sedan åkte vi vidare till jönköping och sedan Gränna.

Ta hand om er,
Kraaaam